Beheer van alle
            technische

installaties

 
 

Over Ecom

U kan bij ECOM Services in Wilrijk (Antwerpen) aankloppen voor vastgoedonderhoud: het beheer en onderhoud van alle technische installaties. Ook voor uw energiebeheer of het onderhoud van uw gebouw staan wij klaar. Zoekt u een specialist in facility services? Dan moet u bij ons zijn!

ECOM werd opgericht in 1982 en beheert meer dan 300 technische installaties voor om en bij de 150 klanten. Deze klanten situeren zich voornamelijk in Vlaanderen en Brussel.

Ons bedrijf telt 90 medewerkers en profileert zich als een financieel gezond en stabiel bedrijf.

Wij streven naar duurzaam ondernemen met respect voor mens en milieu.

Wenst u meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog,

wij helpen u graag verder!

 

Waarom kiezen voor Ecom

Jarenlange ervaring:
Verschillende bedrijven zijn reeds klant bij ECOM sinds het ontstaan van onze firma... al bijna 30 jaar lang! Heel wat andere bedrijven zijn klant sinds meer dan 15 jaar.

 

Kwaliteitsservice
:

ECOM richt zich uitsluitend op het beheer van technieken, zonder er zelf basisinstallateur van geweest te zijn. Hierdoor onderscheidt ECOM zich van vele andere bedrijven in dezelfde branche. Wij kunnen uw te onderhouden technische installatie op een objectieve manier benaderen en beschikken over een ruime ervaring in de diversiteit ervan.

Bovendien is de kwaliteit van onze verleende service hét pluspunt van ECOM. Kwaliteit waarover in alle geledingen van onze firma angstvallig gewaakt wordt. Onze 24/24u service is daarenboven zeer efficiënt gestructureerd. Hierdoor kan een snelle interventie steeds gegarandeerd worden.

Attesten

Attest ISO 9001 NL
Attest ISO 9001 FR
Attest ISO 9001 ENG
 
Attest Koelcertificatie 23/01/2011 t/m 22/01/13
 
Attest VCA * NL
Attest VCA * FR
Attest VCA * ENG